Wat doen wij?

Kavelzoeker zet zich in om kleinschalige woningontwikkelingen op gang te brengen waarbij de open dialoog met de eindgebruiker voorop staat. Concreet helpen we particulieren met het vinden van de juiste kavel en begeleiden hen tijdens het bouw- en ontwikkelproces. Hierdoor worden toekomstige bewoners vanaf het begin van het proces betrokken bij de ontwikkeling van hun eigen woning en hebben zij inspraak op vrijwel alle aspecten. Naast de keuze voor de locatie zijn dit onder andere de woningindeling, de architectuurstijl, materialisering en duurzaamheid.

Ons motto “Afspraak = Afspraak” vormt de basis voor een vruchtbare samenwerking. Dit wordt bereikt door openheid te geven in alle fasen, zoals contractvorming, prijsvorming en selectie aannemers. Via het online dataplatform van Kavelzoeker heeft u namelijk altijd inzicht in de actuele stand van het project en zijn alle relevante documenten in te zien.

Wilt u een 2 onder 1 kap bouwen maar heeft u geen medebouwer? Schrijf u in bij Kavelzoeker en wij gaan actief op zoek naar uw toekomstige buur...