Projecten overzicht

Momenteel hebben wij meerdere projecten waarop u zich kunt inschrijven. Na het inschrijven zullen wij contact met u opnemen. U kunt zich hier inschrijven.

Wonen aan de Vaart in Dedemsvaart(Dedemsvaart)

Aan de vaart in Dedemsvaart, nog 1 bouwkavel van uitzonderlijke kwaliteit en ligging met een oppervlakte van 918 m².
Het is het laatste kavel van deze grootte dat in Dedemsvaart te koop is. Ruime bebouwingsmogelijkheden voor het realiseren van uw Droomhuis.
KAVEL B Prijs € 206.500 v.o.n. (incl 21% BTW en overdrachtskosten)
Het kavel wordt aangeboden in collegiale samenwerking met NoordOostWonen (Dedemsvaart)

Download iconMeer info? Download .pdf

Bouwen en wonen in De Blesse(De Blesse (nabij Steenwijk)

Bouwen en wonen op de mooist gelegen kavels in De Blesse. Nog enkele kavels beschikbaar voor vrijstaande en twee onder een kap woningen. Nader informatie bij de makelaar Greving in Steenwijk.

Download iconMeer info? Download .pdf

In het Centrum van Havelte(Centrum van Havelte)

Een kleinschalig appartementen complex in het Centrum van Havelte, met 5 appartementen en 1 grondgebonden seniorenwoning met een tuin.
De woningen voldoen aan woonkeur en het gebouw beschikt over een lift. Ideaal voor senioren die geen grote tuin meer willen, dichtbij de voorzieningen en waar de zorg altijd dichtbij is.(o.a. Buurtzorg). Op 24 mei geven we meer informatie tijdens de Dag van de Bouw . Inmiddels zijn een aantal woningen onder optie.

Download iconMeer info? Download .pdf

Kavels Kalkovenstraat Hoogeveen(Hoogeveen)

Aan de Kalkovenstraat in Hoogeveen zijn bouwkavels beschikbaar voor vrijstaande, twee-onder-een-kap-woningen en/of seniorenwoningen. We komen graag in gesprek met de toekomstige bewoners. Zo kunnen we verkennen of uw wensen passen bij de mogelijkheden en of we de mogelijkheden passend kunnen maken aan uw wensen!
Project in samenwerking met Hunebouw uit Hoogeveen. Voor de twee onder een kap woning kan gekozen worden voor een 2 of 3-laagse woning.
Graag komen we in contact met geïnteresseerden voor het bouwen van een royale senioren/ vrijstaande of geschakelde woning.
Jaren 30 architectuur met een modern jasje, architect Pieter Brink van B+O architecten.

Download iconMeer info? Download .pdf

Nagtegael(Beilen)

Project De Zuidrand, het mooiste plekje van Nagtegael. In samenwerking met Hunebouw uit Hoogeveen zijn er 8 bouwkavels voor vrijstaande woningen te koop. Mogelijkheid voor ontwerp van uw eigen droomhuis in jaren-30 stijl. Aanmelden voor de 2 kap woningen kan nu via deze site, december 2014 start de bouw.
Inmiddels zijn 5 vrije kavels verkocht. In ontwikkeling 3 starterswoningen, aanmelden kan nu.

Download iconMeer info? Download .pdf

Seniorenwoningen aan de Hofweg(Havelte)

Wij zijn druk bezig om samen met Actium een mooi plan voor senioren koopwoningen te realiseren. Binnenkort meer...........

Download iconMeer info? Download .pdf

Woningen voor starters in Westerveld, Havelte, Diever, Dwingeloo, Vledder(Westerveld)

Wil je starten in Westerveld? Meld je bij ons aan, bij 4 gegadigden kunnen we in heel Westerveld zeer betaalbare en compacte woningen realiseren.
Binnenkort meer info op deze site (nov 2013)

Download iconMeer info? Download .pdf

Landelijk en energieneutraal wonen(Drenthe (Noord Oost Nederland))

Een uniek ontwerp voor het landelijk gebied. De Ducth Nature Dome is een ontwikkeling van de Cooperatieve Duurzame combinatie. Een corporatie met 8 bedrijven uit de bouwkolom. Als je het hebt over samenwerking!
Wij zijn nog op zoek naar unieke locaties en evenzeer unieke klanten die zo bijzonder duurzaam willen wonen.
Kijk ook op www.dutchnaturedome.nl

Download iconMeer info? Download .pdf